Over Philip

Fotograferen is voor veel professionele fotografen begonnen als een hobby. Zo ook bij Philip. Op jonge leeftijd is hij begonnen met een Praktica spiegelreflex camera, waarna nog vele soorten volgden. In een tijdsbestek van 20 jaar heeft Philip gewerkt bij 3 fotozaken. Tijdens deze periode heeft hij de vele facetten van de fotografie wereld leren kennen. Van de analoge (spiegel)camera’s (Filmpost) tot het ontwikkelen en printen van analoge films en foto’s (Foto Klip). En natuurlijk de start van de digitale fotografie.

Philip zijn werkzaamheden als professioneel fotograaf zijn begonnen bij Foto Schievink in Papendrecht. Hier heeft hij zijn draai gevonden in het fotograferen van opdrachten. Zowel voor de zakelijke markt als de particuliere markt. De vele disciplines van bijv. groepsfotografie tot industriële fotografie of van trouwreportages tot productfotografie gaven Philip de kennis en de kans om te “ontwikkelen”. Na een pauze van ca. 7 jaar waarbij fotografie altijd een grote hobby is gebleven, is Philip het fotograferen, in combinatie met zijn werkzaamheden bij KPS Delft, weer professioneel gaan uitvoeren.

Persoonlijke noot;
Met het belang van de opdrachtgever voorop, maar met mijn eigen inzicht in de beeldvorming, zorg ik ervoor dat fotografie opdrachten professioneel uitgevoerd en aangeleverd worden.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.